Merkezde metrekareye 15.2 kilo yağış

İskenderun yöresinde önceki gece başlayan ve sabaha kadar yaklaşık altı saat süren yağış, kent merkezinde metrekareye 15.2 kilogram yağış bıraktı.

GÜNCEL 24.08.2022 16:41:00 0
Merkezde metrekareye 15.2 kilo yağış

Nesrin Geyik/İskenderun

 Yağış, kırsal alanda daha uzun sürdü ve şiddetini arttırdı.

Motosiklet sürerken duvar altında kaldı
Sarıseki mahallesinin yayla yolunda istinat duvarının çökmesi üzerine motosikletle geçen bir kişi, yaşamını yitirdi.
İskenderun´un kırsalında yer alan Sarıseki mahallesinin At Oynağı mevkiindeki bir evin istinat duvarının çökmesi üzerine motosikletli bir kişi yaşamını yitirdi. Evin istinat duvarının yağış nedeniyle çöktüğü sırada, yoldan motosikletle geçen Bahri Gündüz, çöken istinat duvarının altında kaldı ve yaşamını yitirdi. Motosiklet sürücüsü Bahri Gündüz´ün Sarıseki Mahallesi´nde oturduğu öğrenildi. Sarıseki Jandarma karakolu yetkilileri olay yerinde inceleme yaptı ve soruşturma başlattı. Gündüz, dün düzenlenen törenle Sarıseki Mahallesi Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

İşçileri taşıyan pikap dereye düştü
İskenderun´un karayılan mahallesi kırsalındaki bir maden ocağında çalışan işçileri taşıyan pikap, şarampole uçtu. Olayda 3 işçi yaşamını yitirdi. İddiaya göre, Karayılan´a yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta ve ormanlık alanda faaliyet gösteren özel bir firmaya ait maden ocağın çalışanlarını taşıyan pikap, yağış ve yoğun sis nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine dereye uçtu. kazada, araçta bulunan maden işçileri Faruk Halisdemir (50), Bekir Pişkin (45) ve Vedat Öz (40) adlı işçiler yaşamını yitirdi.

 

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10743,2%1,17
  • DOLAR

    40,66% 0,07
  • EURO

    46,42% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4305,31% 0,14
  • Ç. ALTIN

    6928,30% 0,00