Meclisler toplanıyor

Hatay´da bulunan ilçe belediyeleri, bayram sbonrası belediye meclisi toplantılarını yapmaya başladı.

GÜNCEL 12.06.2019 10:40:51 0
Meclisler toplanıyor

Akın Bodur/İskenderun

Hatay büyükşehir belediye Meclisi ise ilçe belediyelerinin yapacağı meclis toplantıları sonrasında önümüzdeki günlerde toplanacak.
Arsuz Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısı oturumunu yaptı. Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven başkanlığında toplanan Arsuz Belediye Meclisi, gündemindeki maddeleri görüştü v ekarara bağladı. Arsuz Belediye Başkanı Güven, 'Arsuz Belediyesi Haziran ayı meclis toplantımızın ilk oturumunu meclis üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Alınan kararların tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum' açıklamasını yaptı.

Güven´den plaj açıklaması
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Suriyeli göçmenlerin Arsuz Plajına girişinin yasaklandığı yönünde sosyal medyada dolaşan iddiaların asılsız olduğunu iuade etti ve iddiaları yalanladı. Arsuz Belediye Başkanı Güven, iddialar üzerine önceki gün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: 'Bugün sosyal medyada dolaşıma giren 'Suriyelilere Plaj Yasağı' ile ilgili paylaşım gerçeği yansıtmamakla beraber böyle bir kararımız bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'
Birçok kişi tarafından paylaşılan sosyal medya iddialarını doru kabul edip, Arsuz Belediye Başkanı Güven´i kutlayanlar da oldu, iddialarıng erçeği yansıtmadığı yönünde belediye başkanı Güven´e destek veren ve Güven´in açıklamalarını paylaşanlar da bulundu.

Denize giren kız boğuldu
Arsuz´un Karaağaç mahallesinde, hafta sonu ailesiyle denize girdikten bir süre sonra kaybolan 9 yaşındaki Suriyeli göçmen Yakut Alassaf, boğularak, yaşamını yitirdi. Yakut´un cesedine İskenderun Sahil Güvenlik Komutanlığı timleri tarafından, denize girdiği yerden yaklaşık bir.3 kilometre ileride bulundu.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19