M. Yetim, yeniden başkan

İskenderun belediyesinde yetkili olan Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesi, yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi.

GÜNCEL 6.09.2022 16:06:00 0
M. Yetim, yeniden başkan

İskenderun/SES
İki listeyle gidilen seçimde, Mehmet Yetim ve Abdurrahman Bolattürk'ün listeleri yarışırken, sendikanın mevcut şube başkan Mehmet Yetim, yeniden şube başkanlığına getirildi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sendikanın Hatay Şube Başkanı Ercan Salcan, HAK-İş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör ile bazı siyasi parti., sendika ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin de katıldığı genel kurulda konuşan Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Mahmut Arslan, seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini ifade etti ve yeniden başkanlığa getirilen Yetim ve yönetimini kutlayarak, başarı diledi. Seçimde yeniden başkan seçilen Yetim de, 'emek en yüce değerdir’ şiarıyla çıktıkları bu yolda yorulmadan yollarına devam edeceklerini ifade etti.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19