Lukas, törenle vaftiz edildi

İskenderunlu, özel bir hastanede basın danışmanı olarak çalışan Marta ve mali müşavir Razık Kırılmaz´ın oğulları George Lukas Kırılmaz, kilisede düzenlenen törenle vaftiz edildi.

GÜNCEL 21.05.2018 09:59:00 0
Lukas, törenle vaftiz edildi

Akın Bodur/İskenderun

Lukas´ın vaftiz anneliğini teyzesi Talita Bakırcı üstlenirken, vaftiz babası da Deni Kırılmaz oldu. Kilise papazı Dimitri Yıldırım´ın yönettiği ayin sonrası, birbuçuk yaşındaki George Lukas Kırılmaz, vaftiz edildi.
İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinde düzenlenen törene, İskenderun Karasun Manuk Ermeni Kilisesi ve Katolik Kilisesi Anadolu Episkoposluğunda görevli rahipler, Bakırcı ve Kırılmaz ailesi ile Marta ve Razık´ın yakınları ve arkadaşları da katıldı.
Vaftiz, bir kişinin suya tamamen daldırılması ve sudan çıkarılması anlamına geliyor. Suda vaftiz edilmek, kişinin önceki yaşam tarzının sona erdiğini ve kendisini tanrıya adamış bir hristiyan olarak yeni başladığını simgeler. Vaftizin, hristiyan olabilmek için olması gereken zorunlu kurallardan birisi olarak kabul ediliyor.

 

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00