Kutlu, yeniden oda başkanı

İskenderun DTO'da 2 liste yarıştı

19.10.2022 13:38:00 0
Kutlu, yeniden oda başkanı

İskenderun/SES
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi, yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Oda binasında yapılan seçimi, oda başkanı Kemal Kutlu'nun listesi kazandı ve göreve getirildi. Seçimde, Kemal Kutlu ile Adnan Yener’in listeleri yarıştı. 
İki sandıkta kullanılan 168 oyun 1'i geçersiz kabul edilirken, geçerli oylardan 89'unu Kemal Kutlu'nun listesi alırken, Adnan Yener'in listesi ise 78 oy aldı. Buna göre, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nin yeni dönemde mecliste görev alacak 20 üye, seçimi kazanan Kemal Kutlu başkanlığındaki listeden oluştu. Oda meclisi, Suphi Şaşati, Mustafa Çamak, Erdinç Kaplan, İbrahim Halil Çetin, Erdoğan Kireççi, Şahin Temur, Hamdi Sönmez, Tuğay Genç, Bülent Kalkandelen, Sinan Samraoğlu, Celal Eren, Mustafa Çelikkılıç, Bülent Ok, Bekir Şengül, Munib Kavvasoğlu, M. Kemal Kutlu, Mustafa A. Menteşoğlu, Özhan Akgünlü, Aydın Antakyalıoğlu ve M. Selçuk Özer'dan oluştu. 

Oda başkanı Kutlu, meclis başkanı Şaşati
Meclis üyeleri yaptığı ilk toplantıda organ seçimlerini yaptı. Oda meclisi yaptığı toplantı ile Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi'nin yönetimini belirledi. Kemal Kutlu'nun yeniden oda başkanlığına getirildiği seçimde, meclis başkanı da Suphi Şaşati oldu. Kemal Kutlu başkanlığındaki Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetim kurulu şuisimlerden oluştu: M. Kemal Kutlu (Yönetim Kurulu Başkanı), Mustafa A. Menteşoğlu, Özhan Akgünlü, Aydın Antakyalıoğlu ve M. Selçuk Özer.
Seçim sonrası konuşan oda başkanı Kutlu, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi ve önceki dönemden yapmış oldukları çalışmalardan örnekler verip bu dönemde İskenderun Körfezi'nde deniz ticaretinin arttırılması ve deniz kültürünün kentte yeni bir kimliğe kavuşturulması için daha verimli bir çalışma gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Meclis başkanı Şaşati de, Türkiye’de deniz ticaretinde önemli bir konumda yer alan İskenderun’un daha da gelişmesi  ve sorunların hızlıca çözülmesi için elbirliği ile çalışacaklarını belirtti. 

Anahtar Kelimeler: Kutlu yeniden başkanı

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10951,27%1,05
  • DOLAR

    42,05% 0,21
  • EURO

    48,54% -0,21
  • GRAM ALTIN

    5445,35% 0,29
  • Ç. ALTIN

    9041,14% 0,39