“Kutlamalarımız da ortak”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, farklı kültür ve inançtaki vatandaşların İskenderun´da yıllardır kardeşçe yaşadığını belirtti.

GÜNCEL 18.04.2018 10:32:11 0
“Kutlamalarımız da ortak”

İskenderun/SES

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Ortodoks kilisesini ziyaret ederek Hıristiyan vatandaşların paskalya bayramını kutladı.
Başkan Seyfi Dingil,”İskenderun´umuz tarih boyunca farklı inanç ve medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Aynı gelenekleri paylaşan bir toplumun bireyleri olarak sevinçte ve kederde birlikte olduğumuz gibi, kültürümüzün bir gereği olan önemli günlerimizi ve dini bayramlarımızı hoşgörü içinde birlikte idrak etmenin hazzını yaşamaktayız. Bu vesileyle tüm Hristiyan hemşerilerimizin Paskalya Bayramını kutluyor, en derin sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.
İskenderun Ortodoks Vakfı Başkanı Can Teymur da, “Belediye başkanımız Seyfi Dingil´in bizleri ziyareti bizleri memnun etmiştir. İskenderun barış ve huzur ve kardeşlik kentidir. İskenderun´daki bu hoşgörü ortamı tüm dünyaya örnek olmalıdır. Biz birlikte İskenderun´uz” diye konuştu.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30