Koro, depremi yaşayanları sesi oldu

İskenderun Gençlik Merkezi çok sesli korosu 8. Sansev İstanbul Uluslararası Çok Sesli Koro Festivalinde jüri özel ödülü ile onurlandırıldı

İSKENDERUN 11.05.2023 10:05:00 0
Koro, depremi yaşayanları sesi oldu

İskenderun Gençlik Merkezi Çok Sesli Korosu hazırlık yürüttüğü 8. Sansev İstanbul Uluslararası Çok Sesli Koro Festivali sahnesinde yerini aldı.

5 Mayıs’ta sahne almak için hazırlanırken 6 Şubattaki asrın felaketi onları çalışmalarından yıldıramadı. Sahnede  seslendirdikleri eserler ile duygusal anların yaşandığı sahnede depremi yaşayanların sesi oldular. Jüri üyelerinin ayakta alkışladığı koro, Jüri Özel Ödülü ile onurlandırıldı.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından da desteklenen şefliğini Sezgin Suna’nın yürüttüğü koroya piyanoda Dengin Ceyhan eşlik etti.

Program ile ilgili açıklama yapan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “İskenderun Gençlik Merkezi Çok Sesli Korosu çalışmalarıyla ve azmiyle çok takdir ettiğim her zaman desteklediğim bir ekibimiz. Gösterdikleri performans ile bir kez daha yürekleri fethettiler. Yaşadıkları acıya rağmen sahnede profesyonelce yer alarak bizleri ağlattılar. Gençlerimizin yaşadığımız sürece rağmen sanata tutunmaları ve vazgeçmemeleri çok değerli bu bize geleceğe dair umut veriyor. Çalışmalarına azim katan İskenderun Gençlik Merkezi Çok Sesli Korosuna  sanat yolunda başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: depremi yaşayanları

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9249,9%-0,61
  • DOLAR

    38,46% -0,03
  • EURO

    43,67% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4105,32% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,00