Körfez´den destek ziyareti

Körfez İskenderunspor´un yeni yönetimi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz´a nezaket ziyaretinde bulundu.

1.08.2017 10:29:23 0
Körfez´den destek ziyareti

 

Körfez İskenderunspor Kulübü Başkanı İsmet Kulu, kulüplerin yaşaması için birlik ve beraberliğin önemini vurgularken, İTSO Başkanı Yılmaz, kulüp takımının üst liglerde olmasını arzu ettiklerini söyledi.
Kulübün 31 numaralı Levent Hakkı Yılmaz yazılı turuncu mavi formasını da teslim alan Levent H. Yılmaz, sporun her dalının güzel olduğunu ancak kitleleri peşinden sürüklemesi ile futbolun tüm dünyada apayrı özelliği olan bir spor dalı olduğunu ifade ederek, “Futbol, hemşerilik bilincinin gelişmesinde, dayanışma ve kaynaşmanın, gençlerimizin mensubiyet duygusunun güçlenmesinde ve benzeri pek çok alanda katkı yapıyor. Dolayısı ile bu takımlara destek olmak lazım” diye konuştu.
Futbol takımlarının ilçelerin, illerin, ülkelerin bilinirliliğine, tanınırlılığına büyük katkısına da işaret eden Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Körfez İskenderunspor´un her anlamda üst liglerde olmasını isteriz. Futbol takımları ilçelerin, illerin, ülkelerin bilinirliğine, tanınırlığına çok büyük katkı yaparlar. Körfez İskenderunspor´a bu anlamda hep beraber destek olmalıyız.”

Anahtar Kelimeler: Körfez destek ziyareti

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00