Körfez Gurubu maçları başladı

Hatay Büyük Şehir Belediyesi düzenlenen 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının Körfez Gurubu maçları, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan açılış karşılaşmasıyla başladı.

19.05.2017 19:20:48 0
Körfez Gurubu maçları başladı

 Karşılaşmanın açılışını trafik kazasında yaşamını yitiren Erhan Aksay´ın eşi Meziyet Aksay yaptı. Açılışta sahaya çıkan Şöhretler Karması takımında Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Deniz Üs Komutanı Deniz Kurmay Albay Ayhan Tekin, 51. Bakım Fabrikası Müdürü Ertan Ural, TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu, HATSU 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin de forma giydi. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. 

Karşılaşmada, takım arkadaşı Yaşar Düzen´in düşürülmesi üzerine verilen penaltı atışını kaçıran Savaş, kapanış golünü atarak takımına eşitliği getiren skoru sağladı. Hakemler Kenan Mercanoğlu, Ali Yeşilova ile Ali Keskiner´in yönettiği karşılaşmada bazı siyasiler forma giyerken, bazı siyasetçiler de izlemeyi tercih etti.
Hakemler Murat Ayhan, Mehmet Hanifi Korkmaz ile Enes Çolak´ın yönettiği Biçer Beton-İskenderun Esen Gençlik Spor karşılaşmasında da, Biçer beton rakibini 5-1 mağlup etti. Biçer Beton´un gollerini Murat Çetin, Fadıl Uysal, İbrahim Gündüz, Kays Sucu ile Ruhi Uysal attı.

Maça gelene yemek ikram edildi
Maça gelenlere bulgur aşı ve ayran ikram edildi. Turnuvanın açılışında konuşan Savaş, 'Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal yaşamın her alanında olmaya çalışıyoruz. Spora ve sporcuya olan katkılarımız sürecek' dedi.
64 takımın katıldığı turnuvanın Antakya Gurubu karşılaşmaları da HBB Esentepe Futbol Sahasında oynanan Şöhretler Karması ve Hatay Protokolü takımlarının maçı ile başladı. Karşılaşma, Şöhretler Takımının 8-6´lık galibiyeti ile sonuçlandı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Bakırköysporlu eski futbolcu Halit Güvenilir de katıldı. Turnuvanın ilk maçı ise Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Dom Toplulukları arasında oynandı, HBB Dom Topluluklarını 7-1´lik skorla yendi.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19