Kontrol noktalarına vali ziyareti

Hatay Valisi Erdal Ata, Antakya-İskenderun karayolu üzerinde, Ovakent ve Serinyol Mahallelerinde kurulan güvenlik noktalarını ziyaret etti.

HATAY 16.02.2018 10:18:26 0
Kontrol noktalarına vali ziyareti

Ziyaretlerde, güvenlik noktalarında görev yapan personelle sohbet eden ve talep veya ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali Ata, güvenlik birimlerinin ilin huzur ve güvenliğini sağlamak adına mesai mefhumu gözetmeksizin görev yaptığını belirtti. Vali Ata, 'Sizlerin şahsında ülkemizin her noktasında ve sınır ötesinde görev yapan bütün güvenlik güçlerimize kazasız belasız hayırlı görevler diliyor, hepsini Allah´a emanet ediyorum' dedi.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Ata´ya ziyaretlerde İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uğur Ertekin ve güvenlik birimlerinin şube müdürleri de eşlik etti.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19