Konsey üyelerinden huzurevi ziyareti

Hatay Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon ve Kent Konseyi ilçe üyeleri, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya geldi.

20.06.2017 10:53:19 0
Konsey üyelerinden huzurevi ziyareti

Ramazan Bayramı ve Babalar Günü öncesinde düzenlenen ziyarete Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ın eşi Prof. Dr. Nazan Savaş da eşlik etti. Yaşamlarına huzurevinde devam eden sakinlerin odalarını tek tek gezerek sohbet eden Kimyon, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin taleplerini dinledi, notlar aldı, en kısa zamanda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş´ın talimatları ile her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Hoca eşliğinde beden hareketleri
Ziyaret sırasında huzurevi sakinlerine, Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi´nde görevli bir spor hocası tarafından günlük hayatlarında yapabilecekleri basit egzersizler gösterilerek sporun insan hayatındaki önemine dikkat çekildi.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00