Kılıçdaroğlu bayram coşkusunu çocuklarla yaşadı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İskenderun ve Samandağ’daki çadır yerleşkelerinde depremzede çocuklarla biraraya geldi.

HATAY 23.04.2023 19:15:00 0
Kılıçdaroğlu bayram coşkusunu çocuklarla yaşadı

Selvi Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi tarafından oluşturulan İskenderun’da daki ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)’nin Samandağ’daki çadır kentinde çocukları deprem psikolojisinden uzaklaştıran bayram etkinliklerine eşlik etti.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından oluşturulan İskenderun’daki çadır kentte; bando gösterisi, sanat atölyesi etkinlikleri, sokak oyunları, masal atölyeleri, kukla ile Hacivat ve Karagöz gösterilerinde çocuklar 23 Nisan’ın coşkusunu hep birlikte yaşadı. Kılıçdaroğlu ve Çalık, Beylikdüzü’nden TIR’lara yüklenerek Kahramanmaraş ve Hatay’a getirilen Robotik Kodlama oyuncak setleri ile boyama kitaplarını çocuklara hediye ederek oyunlarına eşlik etti. Başkan Çalık ve Kılıçdaroğlu daha sonra Hatay’ın Defne ve Samandağ ilçelerini ziyaret ederek burada da çocuklarla bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB), Hatay Samandağ’da kurduğu çadır alanında Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’nun öncülüğünde, İstanbul Vakfı çatısı altında yürütülen Büyüt Hayallerini projesi kapsamında; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gün boyu süren etkinlik ve atölyelerle kutlandı.

Selvi Kılıçdaroğlu, Dr. Dilek Kaya İmamoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Eşi Meral Seçer ile Hatay milletvekilinin eşi Meltem Güzelmansur’la çadır alanında çocuklarla buluştu. Kılıçdaroğlu, daha sonra İskenderun’da Beylikdüzü Belediyesi’nce açılan çadır kente geçerek, hem çocuklara bayram coşkusunu yaşattı,  hem de oyunla öğrenmeyi sağlayan eğitim setlerini dağıttı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,28% -0,05
  • EURO

    48,42% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4843,10% -0,04
  • Ç. ALTIN

    7890,79% 0,00