Katı Atık Birliği´nden değerlendirme toplantısı

İskenderun Körfez Katı Atık Birliği´nin Başkan Fatih Tosyalı başkanlığında gerçekleştirilen yönetim toplantısında kentteki temizlik hizmetleri ele alındı.

İSKENDERUN 18.04.2020 21:50:27 0
Katı Atık Birliği´nden değerlendirme toplantısı

İskenderun belediyesinden toplantıya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Katı Atık Birliği Müdürü Mahmut Kalaycıoğlu, Birlik hukuk müşaviri Av. Devlet Soysal Doğan ile belediyenin temizlik işleri yöneticilerinin de katıldığı toplantıda kent genelindeki temizlik hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Fiziki mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen toplantıya ilişkin açıklamada Başkan Tosyalı´nın şu ifadelerine yer verildi: “Daha temiz, daha sağlıklı bir İskenderun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Katı Atık Birliği sorumlularımız ile birlikte, sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde kent genelinde yapılmakta olan temizlik çalışmaları hakkında istişarelerde ve değerlendirmelerde bulunduk. İçerisinden geçmiş olduğumuz bu zorlu süreçte temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmeye devam edeceğiz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz diğer yandan koronavirüs ile mücadele kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu zorlu süreci her birlikte atlayacağız. Koronavirüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir. Çalışmalar aralıksız devam edecek.”

Bilindiği gibi İskenderun´un yanı sıra Payas, Dörtyol, Erzin ile Arsuz´un Karaağaç, Nardüzü, Karahüseyinli, Nergizlik´i içeren bölgesindeki katı atık toplama ve bertaraf hizmetleri Katı Atık Birliği sorumluluğunda yürütülüyor.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10897,93%0,25
  • DOLAR

    41,98% 0,08
  • EURO

    48,82% 0,27
  • GRAM ALTIN

    5354,91% 1,04
  • Ç. ALTIN

    8925,65% -0,24