Kaşıkçı'dan tek soruluk önerge

MHP'li Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, 6 Şubat depremleri sonrasında iş yükleri fazlasıyla artan tapu müdürlüklerinde yaşanan yoğunluğu soru önergesiyle TBMM'ye taşıdı.

SİYASET 7.08.2024 13:23:00 0
Kaşıkçı

İskenderun/SES

Cumhur İttifakı iktidarının MHP'li Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, asrın felaketi olarak değerlendirilen 6 Şubat depremleri sonrasında iş yükleri fazlasıyla artan tapu müdürlüklerinde yaşanan yoğunluğu soru önergesiyle TBMM'ye taşıdı. Kaşıkçı, önergesinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından cevaplandırılmasını istedi. 
Milletvekili Kaşıkçı, önergesinde, "6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrasında Hatay’da tapu müdürlüklerinde intikal, el birliğinin sonlandırılması, kat ittifakı, kat mülkiyeti terkinleri, kanuni ipotek, cins değişikliği ve değer devir işlemlerinde yoğunluk artmıştır" ifadesine yer verdi. 

Hatay Milletvekili Kaşıkçı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na verdiği ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını istediği önergesinde, "Hatay’da bulunan tapu müdürlüklerinde artan yoğun yoğunluğun azaltılmasınını sağlamak maksadıyla norm kadro sayılarında artış ve personel takviyesi konusunda bir çalışma planlanmakta mıdır?" sorusuna yer verdi.

Anahtar Kelimeler: Kaşıkçı' soruluk önerge

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10871,08%0,16
  • DOLAR

    41,98% 0,13
  • EURO

    48,69% 0,32
  • GRAM ALTIN

    5335,03% 0,67
  • Ç. ALTIN

    8944,84% 0,00