Kasaplar odasında Sert, yeniden başkan

İskenderun Kasaplar ve Balıkçılar Odası yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi.

İSKENDERUN 23.01.2018 17:02:59 0
Kasaplar odasında Sert, yeniden başkan

 

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz, HESOB Başkanvekili Uğur Fırat, esnaf odası başkanlarının da katıldığı genel kurula İki liste halinde gidildi. Kongrede oda başkan Nevzat Sert ile Hüseyin Karakurt yarıştı. 120 üyenin bulunduğu ve iki adayın yarıştığı kongrede 97 oy kullanıldı. 73 oy alan Nevzat Sert yeniden İskenderun Kasaplar Odası Başkanlığına getirildi.
İki adaya başarı dileyen Teksöz, “Seçim bu iki kişiden biri kazanacak. Ama kim kazanırsa kazansın birlik ve beraberlik bozulmayacak. Hepimizi birbirimizden et alıyoruz, balık alıyoruz, tavuk alıyoruz. Buradan çıkınca herkes birbirinin yüzüne bakacak. İskenderun´a yakışan bir kongre olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” değerlendirmesini yaptı.
Kongre sonrası duyulan güvene ve yenden başkanlığa getirilmesine teşekkür eden İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert de, “Oda yönetimi olarak esnafın sorunlarını çözmek daha iyi standartlarda çalışmalarını sağlamak için ilgili kurumlar ve esnaf odaları ile birlikte devamlı iletişim halinde olduk. Bu güne kadar odamız ve üyelerimiz için nasıl mücadele ettiysem bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Bu gün buraya gelip desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00