Karayollarında palmiyelere budama

İskenderun´da karayolları eski alanında koruma altında bulunan palmiyelerin yakılmasının önlenmesi amacıyla belediye tarafından önceki gün ağaçlara budama çalışması yapıldı.

13.10.2017 10:16:30 0
Karayollarında palmiyelere budama

İskenderun belediyesi taraından yapılan palmiye ağaçlarına budama çalışmasına Hatay Büyükşehir belediyesi de araç desteğinde bulundu. 

Eski karayolları arazisindeki ağaçların bakımının yapıldığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ekiplerin alanda temizlik ve ağaç budama çalışması yaptığını bildirdi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dingil, 'Çeşitli nedenlerle oluşan görüntü kirliği nedeni ile kentteki parklarda ve yeşil alanlarda temizlik çalışmaları yapılıyor. Ekipler önce çöp, moloz ve kırılan ağaç dalının temizliğini, sonrada kepçe ve kamyonlarla ıslah çalışması yapıyor. Bir yandan da ağaç budama işlemleri devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, cadde, sokak ve parklarda ağaç budama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kentin farklı bölgelerindeki yeşil alan, park ve özellikle yol kenarlarında bulunan ağaçların trafik açısından tehlike arz etmesi ve görüş alanını kapatması nedeniyle budama çalışmalarına devam edecek' değerlendirmeini yaptı.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30