Kadınlarda Hatayspor 3-0 yenildi

Kadınlarda Hatayspor 3-0 yenildi

Kadınlar Futbol 1. Liginde mücadele eden Hatayspor kadın futbol takım, sahasında konuk ettiği 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor karşılaşmasını Kırıkhan´da oynadı.

Maçta, 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, ev sahibi Hatayspor kadın futbol takımını 3-0´lık skorla yendi. Bu sonuçla 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, ligdeki puanını 44'e yükseltirken, Hatayspor kadın futbol takımının ise 12 puanı bulunuyor. Ligin A Grubunda lider takım 55 puanla Fenerbahçe olurken, bu takımı 54 puanla Beşiktaş izliyor. Karşılaşmayı Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Lütfü Savaş ile Hatayspor Genel Sekreteri Rahmi Vardı da izledi. 

Kadın futbol takımının süper lige alışmaya çalıştığını belirten HBB Başkanı Savaş, “Kadın futbol takımı ilk kez bu yıl süper ligde mücadele ediyor. Yöneticiler, hocamız ve futbolcular özveriyle çalışıyor. Ekip olarak buraya alışmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl çok daha iyi bir takım olarak lige renk katacağımızı düşünüyorum. Kadınların sahada, tribünde daha fazla yer alması sporu daha güzel hale getirdi. Kadın varsa bereket, huzur ve fair-play oluyor. Stadyumlarda daha huzurlu maç seyrediliyor. Tribünlerde gençlerin, çocukların ve kadınların olması futbola ayrı renk katıyor. Hangi sonuç alınırsa alınsın Hatay şehri takımlarını bağrına basıyor. Sporda kadınların daha fazla yer almasını istiyoruz' değerlendirmesini yaptı. Hatayspor Genel Sekreteri Vardı ise gelecek sezon Hatay´a yakışan bir kadro oluşturacaklarını ve kuracakları kadroyla seneye ligi ilk beşte bitireceklerini ifade etti. Vardı, “Maçları tek bir yerde değil, tüm ilçelerde oynuyoruz. Taraftarlar bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyor' diye konuştu. Gelecek sezon değerlendirmesinde bulunan takımın teknik direktörü İlknur Aktaş da, 'Play-out oynayacak olsak da ligde kalacağımıza inanıyorum. Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen bir kadro kuracağız. Gelecek sene taraftarlar bambaşka bir Hatayspor izleyecek' diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler: Kadınlarda Hatayspor yenildi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74