İzzettin, 5 Temmuz´dan ayrıldı

Bölgesel Amatör Ligi

GÜNCEL 19.12.2019 11:57:24 0
İzzettin, 5 Temmuz´dan ayrıldı

Akın Bodur/İskenderun

TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor´da kulüp yönetiminin takımın teknik direktör Hıdır Özdemir ile yollarını ayırması sonrasın, futbolculardan İzzettin Özer de ayrıldı.
Bölgesel Amatör Ligi takımı 5 Temmuz İskenderun Spor´dan ayrılan orta saha oyuncusu İzzettin Özer, takım arkadaşları, teknik kadro ve yönetim ile belediyeye teşekkür etti. Orta saha oyuncusu İzzettin, 'Takımda bulunduğum sürece desteğini esirgemeyen Fatih Tosyalı başkanıma, Ahmet Keskin başkanıma, Ergün Saydan hocama, Bünyamin Saraçoğlu abime teşekkür ediyorum. Böyle bir yönetim ile çalışmak benim için gurur vericiydi. Hepsinden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Böyle güzel yönetime başarılı olmak nasip olur, inşallah' değerlendirmesini yaptı.
TFF BAL´da mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor´un yönetimi, sezon başından göreve getirilen teknik direktör Hıdır Özdemir ile yollarını ayırma kararı aldığını açıklamıştı.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00