İSTE´den öğrencilere ‘başvuru´ merkezi

İSTE´den öğrencilere ‘başvuru´ merkezi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) rektörlüğü, öğrencilerin istek, şikayet, öneri ve beğenilerini ulaştırabilecekleri İletişim Merkezi´ni hizmete açtı.

İskenderun/SES

 Ancak rektörlüğün öğrencilerden bir talebi var: Başvurular anlaşılır, ahlaki ve görgü kurallarına uygun olarak yazılmalı, talepler açık olarak belirtilmeli. Merkeze https://iste.edu.tr/rektorluk/iletisim-ofisi adresinden ulaşılabilecek.
İletişim Merkezi´nin, yönetim ile iletişim kanallarının sürekli açık tutulması; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencilerinin istek, öneri, şikâyet ve beğenilerini yönetime hızlı ve kolay bir şekilde ulaştırmasına aracılık etmek amacıyla hizmete açıldığı belirtilen İSTE açıklamasında, “Rektörlük İletişim Merkezine yapılan başvurular en kısa sürede değerlendirilecek ve cevaplandırılacaktır. Bilgi edinme, öneri, istek ve şikâyetleriz için hızlı ve etkin bir şekilde geri bildirim almanızı sağlayacak olan Rektörlük İletişim Merkezine yapılacak olan başvurular, anlaşılır, ahlaki ve görgü kurallarına uygun olarak yazılmalı talepler açık olarak belirtilmelidir” denildi.

Depçi: İletişim büyümenin de gerekliliği
Konuyla ilgili açıklamada İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci´nin şu değerlendirmeyine yer verildi: “Öğrencilerimize daha önce aktif hale getireceğimizi söylediğimiz Rektörlük İletişim Merkezi, bugün itibariyle hizmete açılmıştır. İletişim kanallarının açık tutulmasını paydaşlarla birlikte büyümenin bir gerekliliği olarak görüyorum. Öğrencilerimiz İSTE ile alakalı istek, görüş, öneri, şikâyet ve beğenilerini Rektörlük İletişim Merkezi üzerinden bizlere ulaştırabilir. Yapılan başvuruların titizlikle inceleneceğinden ve dikkate alınacağından şüpheniz olmasın.”



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00