İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

İskenderun/SES

İSKENDERUN 9.05.2024 09:54:00 0
İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

İskenderun Kaymakamlığı ve İskenderun Belediyesi işbirliğiyle başlatılan “Çevremizi temiz tutalım, İskenderun’a sahip çıkalım” kampanyası kapsamında kentte cadde, bulvar ve parklara çöp kutuları ve çöp konteynerlerinin yerleştirilmesine başlandı.

Ulucami Caddesi üzerinde yerleştirilen çöp kutuları ile vatandaşın çöplerini, çöp kutularına atabilecek. Kentin birçok yerinde çöp konteyneri ve çöp kutusu monte edilmesi ya da konulması işlemi sürüyor.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürvekili Yılmaz Balaman, Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri ile bazı kurum ve okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve belediye çalışanları nında katıldığı temizlik kampanyasında yaptığı açıklamada, kenti temiz tutmak için ekiplerin çöp konteyneri ya da çöp kutusu eksikliği bulunan bin nokta belirlediğini, bu noktalara çöp konteyneri ve çöp kutusu konulması için alım işlemini başlattığını söylemişti.

Anahtar Kelimeler: İskenderun’ noktaya kutusu

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10720,70%0,96
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    46,44% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4310,81% 0,87
  • Ç. ALTIN

    6934,82% 0,15