İskenderun’da bayram coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İskenderun’da Atatürk Anıtı alanında çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başladı.

İSKENDERUN 23.04.2023 18:01:00 0
İskenderun’da bayram coşkusu

Depremin etkilediği kentler arasındaki İskenderun’da resmi törenin ardından kutlama etkinlikleri renkli görüntüler oluşturdu.

İskenderun Belediyesi tarafından Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği binlerce çocuğu buluşturdu. Renkli sahne gösterimleri, eğitici ve eğlenceli aktiviteler, çeşitli ikramlarda bulunulan etkinliğe AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eşi Arife Tosyalı, AKP İlçe Başkanı Bülent Özer de katıldı.

Milletvekili Özel, Başkan Tosyalı ve İlçe Başkanı Bülent Özer, çocuklar ve ailelerine köfte ekmek, kavurma, çorba, patlamış mısır, şeker, pamuklu şeker, gazoz ikram etti.

İskenderun Belediyesi Soysal Tesisler Müdürü Vahdettin İpek’in organizesindeki ikram etkinliği, binlerce vatandaşa ulaştı. Düzenlenen şenlikte çocuklar aileleriyle birlikte, alanda kurulan renkli oyun alanlarında gönüllerince vakit geçirdi.
Çocuk animasyon ekibi, yüz boyama ve kostümlü karakterler de şenliğine renk kattı.

Atatürk İlkokulu öğrencileri de bayraklı yürüyüşün ardından okul bahçesinde saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşını okudu.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlileri çocukların bayramını kutladı. Emniyet müdürlüğü ekipleri çadır ve konteyner yerleşkelerinde barınan çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe katılan çocuklara hediyeler verildi, müzik eşliğinde oyunlar oynandı.

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği üyeleri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Dörtyol ve Samandağ’da çocuklarla bir araya geldi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Silivri Belediyesi tarafından Hatay’ın Belen, Kumlu ve Defne ilçelerinde kurulan çadır köylerde gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle kutlandı. Şenlik programlarında çocuklar; yüz boyama aktivitesi, dans etkinliği, maskot karakterler ve şişme oyun alanları eğlencenin tadını çıkarırken; sinema gösterisi ile unutulmaz anlar yaşadı.

Anahtar Kelimeler: İskenderun’ bayram coşkusu

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10720,70%0,96
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    46,44% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4310,81% 0,87
  • Ç. ALTIN

    6934,82% 0,15