İskenderun´da protokolle kahvaltı

Dünya Yaşlılar Günü

GÜNCEL 2.10.2019 11:08:28 0
İskenderun´da protokolle kahvaltı

İskenderun/SES

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle İskenderun´da yaşlılara kahvaltı verildi. İskenderun belediyesinin ev sahipliğinde ve Belediye 3 Nolu Sosyal Tesislerde düzenlenen kahvaltıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Şehit Ahmet Tor Kışlası Komutanı Piyade Albay Ragıp Taygan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, belediye başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, M. Ali Dokuzoğlu ve Ayşe Nesin Oğuzhan Akkoca ile muhtarlar da katıldı. Kaymakam Yönden, kahvaltı öncesi ve sonrasında yaşlılarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.
Toplumun temel dinamiklerinden olan aileye ve özellikle büyüklerimize saygının Türk toplumunun en önemli hasletlerinden biri olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı da 'Büyüklerimiz için hayatı kolaylaştırmak bizlerin en önemli görevleri arasındadır' değerlendirmesinde bulunarak, katılanların Dünya Yaşlılar Günü´nü kutladı. Tosyalı, 'Bizleri bu günlere getiren ve yarınlarımızın şekillenmesinde yol gösteren yaşlılarımızın, huzurlu bir yaşam sürdürmeleri adına belediye olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Her zaman onların yanındayız' dedi.
İskenderun Kaymakamı Yönden, kaymakamlığın sosyal paylaşım sitesinden yaptığı değerlendirmede de 'Hayat tecrübelerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olmasının yanı sıra toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatı olacaktır' ifadesine yer verdi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00