İskenderun´a plaj sözü

AKP adayı Tosyalı, plajın yapılacağı yerin adresini verdi

SİYASET 28.02.2019 13:24:28 0
İskenderun´a plaj sözü

Nesrin Geyik/İskenderun

´Cumhur İttifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı AKP´li Fatih Tosyalı, seçilmesi halinde kentin plaja kavuşacağını söyledi. Tosyalı, plajın Yelken Külübü ile bahriye lojmanları arasındaki bölgeye yapılacağın söyledi.

'İnsanlara her alanda dokunacağız'
Seçim çalışmaları kapsamında Evimiz İskenderun Süpürge Derneği ve Ayna İskenderun Kültür Sanat Derneğinin geleneksel çarşamba toplantısına konuk olan Tosyalı, derneklerin yöneticileri ve üyeleriyle sohbet etti, 31 Mart´ta seçimi kazanması halinde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.
İskenderun´a ilişkin yönetim ilkesi ve yaklaşımını toplantıda paylaşan İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, 'Gönül belediyeciliği yapacağız. İskenderun´a plaj da apmak istiyoruz. Kültür sanat faaliyetlerinin icra edileceği, kadın eğitim merkezleri de olacak. Açık hava sinemaları kentte yeniden olacak. Çocuklar için her mahallede çocuk kulüpleri oluşturulacak. Yeşil çevre bilincini İskenderun´a yayayacağız. İnsanlara her alanda dokunacağız. Gönül belediyeciliğinden kastımız budur” dedi.
AKP İskenderun Belediye Başkan adayı Tosyalı, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek, meclis salonunda belediye personeline seslendi ve 'El ele verip mutlu bir geleceği hep beraber yeniden inşa edeceğiz. Birlikte yöneteceğiz” değerlendirmesini yaptı. Tosyalı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de katıldığı topalantıda şöyle konuştu: 'Yönetim anlayışımız, dikte eden değil danışan belediyecilik olacak. Şehri birlikte yönetme hedefindeyiz. Vatandaş İskenderun Belediyesinde hizmetini alırken şeffaf bir belediye olacağımız sözünü bir daha veriyoruz. Halkına hesap veren, halkıyla uyumlu çalışan, sorunlarını kendi sorunları olarak bilen bir belediye başkanı ve yönetimci olacağız. İskenderun halkı her şeyin en iyisine layık, bunu biliyoruz. İnşallah uyumlu çalışacağımızı temenni ediyorum. Belediye çalışanlarına, İskenderun halkının da sağduyusuna güveniyoruz” dedi.
Tosyalı, 15 Temmuz Demokrasi Parkı´nda da boyacıla simit yiyip, çay içerek, sorun, talep ve belediyeden beklentilerini dinledi.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19