İskenderun´a 730 çöp konteyneri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hibe ettiği 730 adet çöp konteyneri İskenderun Belediyesi tarafından teslim alındı.

GÜNCEL 27.01.2020 11:36:28 0
İskenderun´a 730 çöp konteyneri

İskenderun/SES

 Başkan Tosyalı, dağıtımın talep doğrultusunda yapılacağını belirtti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı´nın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ´a yaptığı ziyaretin ardından belediyeye hibe olarak verilen 730 adet çöp konteyneri İskenderun Belediyesine teslim edildi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 'Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yapmış olduğumuz ziyaretin ve girişimlerimizin ardından belediyemize hibe edilen 730 adet çöp konteynerleri temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından teslim alındı.İhtiyaç duyulan bölgelere ve çeşitli nedenlerle yıpranmış olan çöp konteynerlerinin yerine yenilerini yerleştireceğiz. Daha temiz, daha sağlıklı bir İskenderun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Herşey İskenderun için' dedi.
Bakanlık tarafından gönderilen çöp konteynerlerinin ulaşmasıyla; halktan gelen talepler doğrultusunda şehir temizliği konusunda üst seviyede olan hizmetlerini daha da bir üst seviyeye çıkarmak istediklerini vurgulayan Başkan Tosyalı, 'Amacımız; ilçemizin tertemiz olmasıdır. Bunun için, talepler doğrultusunda dağıtımımızı yapacağız' şeklinde konuştu.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,28% -0,05
  • EURO

    48,42% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4843,10% -0,04
  • Ç. ALTIN

    7890,79% 0,00