İskenderun takımları karşılaştı: 3-2

Hatay Süper Amatör Ligi´ne 5 Temmuz Stadı dış sahasında yapılan ve İskenderun Derby´si olarak adlandırılan haftanın en önemli karşılaşmasında İskenderun Belediye Spor, Körfez İskenderun Spor´u 3-2 mağlup etti.

27.10.2017 10:56:49 0
İskenderun takımları karşılaştı: 3-2

Berkay Arıkan/İskenderun

Hatay Bölgesinden Hakemlerinden Semih Güçlü, Onur Parlak ile Murat Ayhan´ın yönettiği müsabakada İskenderun Belediye Spor´a galibiyet getiren golleri 38. dakikada Oğuzhan Demirdelen, 64. dakikada Fırat Kaya, 88. dakikada da Hakan Kaya (KK) attı. Körfez İskenderun Spor´un gollerini de 2. dakikada Dıop Mansour, 49. dakikada da Mehmet Türk attı. Müsabakanın 79. dakikasında Körfez İskenderun Spor´dan Arif Özdemir Kırmızı kart gördü.
Alınan bu sonucun ardından Körfez İskenderun Spor 6 karşılaşmada 13, İskenderun Belediye Spor´un da 5 müsabakada 9 puanı bulunuyor.
Karşılaşma öncesinde Körfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı İsmet Kulu, Genel Koordinatör Ahmet Sürer, İskenderun Belediye Spor Sportif Koordinatör Levent Erköse, her iki takım futbolcularının soyunma odalarına giderek bir birlerine başarı diledi.
İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan haftanın diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar da şu şekilde: Arsuz Gözcüler 0- Defne 2013 Spor 1, Yayladağı Spor 1- Ekinci Spor 1. Samandağ Spor 3 - Sümer Spor 0 (Hükmen).

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00