İskelede her gün iftar

İskenderun Belediyesi, işadamları ve AKP İskenderun İlçe Teşkilatının katkısıyla sahildeki kent iskelesinde Ramazan ayı boyunca her gün iftar sofrası kurulacağı belirtildi.

29.05.2017 11:16:37 0
İskelede her gün iftar

 İskelede ramazan ayının ilk iftarının, önceki gün bir holding tarafından verildiği bildirildi. İskelede ramazan ayı boyunca hergün bir işadamı tarafından iftar verileceği belirtildi. 

Kur´anın okunduğu ve duaların edildiği iftara Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı

´Birlik ve beraberliği arttırıyor´
Seyfi Dingil, AKP İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ile işadamları da katıldı.
İftarda konuşan Hatay Milletvekili Karasayar, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği arttırdığını ifade etti ve şunları söyledi: 'Birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğimiz 11 ayın sultanı Ramazan bereketini aynı sofrada halkımız ile birlikte yaşayacağız. Aynı sofrada bir arada olmak bu havayı solumak, maneviyatı yaşamak Ramazan´ın ayrı bir güzelliğidir. Ben bu vesile ile tutulan oruçların kabul olmasını diliyor.'

Dingil: Günde 1.500 kişiye iftar
Sahilde iskelede iftar sofrasının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Dingil de 'Her gün yaklaşık bin 500 kişiye iftar verilecek. Bu maneviyatı beraber yaşamak için halkımızla aynı sofrada buluşuyoruz. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Bu mübarek ayın İslam alemine, devletimize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum' dedi.
Ramazan ayının manevi ikliminin doyasıya yaşandığı günler olması temennisinde bulunan AKP İskenderun İlçe Başkanı Bodur ise, 'Ramazan´ın ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini temenni ediyorum. Mübarek ramazan ayı hürmetine, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların son bulmasını, toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı mübarek ramazanın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Allah´tan niyaz ediyorum' diye konuştu. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Ramazan ayına ilişkin yaptığı açıklamada, şunları belirtti: 'Mübarek ramazan ayı hürmetine, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların son bulmasını, toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı mübarek ramazanın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenab-ı Mevlamdan temenni ediyorum. Ramazan ayı boyunca İskenderun´da iskelede İskenderun Belediyesi ve AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı´nın organize ettiği iftar yemekleri 30 gün boyunca devam edecek.'


Anahtar Kelimeler: İskelede iftar

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00