'İlçelerin üvey evlat muamelesi görmesini istemiyoruz'

´Millet İttifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı CHP´li Yılmaz Şahutoğlu, seçim çalışmalarını kentin Yunus Emre ve Modern Evler Mahalleleri semt pazarı ziyaretiyle sürdürdü.

SİYASET 28.03.2019 11:06:08 0

Nesrin Geyik/İskenderun


Mahallelerde yöre sakinleriyle görüşen, esnafı ve İskenderun Belediyesi Makine Bakım İkmal Garajını ziyaret edip müdürvekili Abdülhamit Yıldırım ve personeliyle görüşen Şahutoğlu´nun ziyaretine Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu da eşlik etti. Ziyarette konuşan Şahutoğlu, “Emeğe saygı duyan bir partiyiz. İşini layıkıyla yapan herkes başımızın tacıdır” dedi ve seçilmesi halinde yapacakları proje ve çalışmalar ile yönetim anlayışlarını anlattı, çalışanların sorunlarını dinledi ve destek istedi.
Kentin Yunus Emre, Sakarya ve Modern Evler mahallelerinde toplantı yapan Şahutoğlu,´nun seçim çalışmasına Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak ve yönetimleri de katıldı. Hava fişek gösterisi ve zılğıt eşliğinde konuşan Şahutoğlu, 'Gözlerinizdeki ışığınızdan 31 Mart zaferini çok net okuyorum” dedi. Şahutoğlu, 'Temiz bir İskenderun istiyoruz, iyi yolları, iyi kaldırımları olan İskenderun istiyoruz. Bizler de her mahalleye taziye evi ve çok amaçlı salonlar, modern semt pazarları vaat ediyoruz. Çocuklarımız için yeşil alanlar ve spor alanları vaat ediyoruz. Mevcut sosyal tesislerimizi yeniden rehabilite ederek sizlere yakışır vaziyette hizmet veren duruma getireceğiz. Beş yıldır bu şehirde unutturulan sosyal ve kültürel hayatımızı yeniden canlandırmayı vaat ediyoruz. Bu şehri yeniden 24 saat yaşayan bir şehir yapacağız. Şehri ticaretin, sanayinin, yatırımın merkezi haline getirmek için ciddi hedeflerimiz ve projelerimiz var. Bunların bir kısmını büyükşehir belediyesiyle birlikte hayata geçireceğiz. Beş yıllık bir süre zarfında bu şehir ne yazık ki büyükşehir belediyesi ile İskenderun Belediyesi´nin uyumsuz çalışması nedeniyle hizmet mağduru ve yoksunu bir kent konumuna düştü' diye konuştu.
Hatay Milletvekili Şahin ise şunları söyledi: 'İlçelerimizin artık üvey evlat muamelesi görmesini istemiyoruz. Artık bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülümüz yok. İnsan odaklı, insan seven siyasetçiler istiyoruz. İnsanı sevmeyen hizmet edemez. Sizin hizmetkârınız olmaya geliyoruz.' CHP ilçe başkanı Mansuroğlu “Yandaş medya bizim belediye başkanlarımız hakkında karalamalar yapıyor. Boşuna uğraşmasınlar, korkunun ecele faydası yok. Abbas yolcu. Buradan atacağımız tokat Ankara´dan duyulacak. İktidarla, ilçe belediyesini birleştirin dediler, birleştirdik. 5 sene kaybettik' diye konuşurken, İyi Parti ilçe başkanı Kıvrak da, “Millet İttifakı, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozan ittifak, ülkemizi yönetmeye talip ittifaktır. CHP ve İyi Parti olarak kol kola belediyeleri kazanacağız, iktidara yürüyeceğiz” dedi.

 

 

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19