İki takımdan 3 kişiye maç cezası

Erhan Aksay Futbol Turnuvası

SPOR 12.06.2019 10:28:02 0
İki takımdan 3 kişiye maç cezası

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor. Turnuvanın Körfez Grubu ile Antakya Grbunda maçlar devam ediyor. Turnuvanın İskenderun bölgesini kapsayan Körfez Grubu maçları Arsuz Belediyesinin Karaağaç Spor Kompleksinde, Antakya Grubu maçları ise HBB Esentepe Sahası ile Nazım Koka Sahasında oynanıyor.
35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Tertip Kurulu, turnuvada oynanan maçların hakem ve saha komiseri raporlarına dayanarak iki takımdan üç kişiye birer maç turnuvadan men cezası verdi. Edinilen bilgiye göre, 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Tertip Kurulu, Küçük Sanayi Sitesinden Serkan Köse, Erzin Veteranlar takımından Mehmet Öğüt ve Mehmet Örken´e, hakem ve saha komiseri raporları kapsamında birer maç müsabakadan men cezası verdi. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Tertip Kurulunun kararı uygulanmaya başlandı.
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda maçlarında Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor, Şehit Murat Öztürk Dörtyol İlk Kurşun Spor´u 6-0, Deniz Spor da Şehit Ahmet Yayman Otuzdokuzlular takımını 2-1´lik skorla mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden H.Nadir Dörtkaş, Hakan Özpınar ve Onur Dönmezin yönettiği karşılaşmada, Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor´un gollerini Erman (2), Ersen, Cuma ve İbrahim kaydetti.
Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, H. Nadir Dörtkaş ve Onur Dönmez´in yönettiği maçta, Deniz Spor, Şehit Ahmet Yayman Otuzdokuzlular takımını 2-1 mağlup etti Karşılaşmada Deniz Spor´un gollerini Ferdi Zemzem ile Mübarek Berkyürek, Otuzdokuzlular Spor´un golünü ise Hasan Korkmaz attı. Maçta Deniz Spor´un kalecisi Sezer İnan kırmızı kart gördü.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10619,00%1,26
  • DOLAR

    40,58% 0,01
  • EURO

    46,38% -1,05
  • GRAM ALTIN

    4270,58% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6924,72% -0,40