Tarih: 09.05.2018 10:08

İhtiyaç sahiplerine yardım sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

Belediyeden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Saraycık Mahallesi´nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi, oyuncak, ayakkabı, kırtasiye ürünleri, gıda ürünleri ve ev eşyalarından oluşan yardımlar ulaştırıldı. Antakya Belediyesi ihtiyaç sahibi tespit ekibi tarafından kapı kapı gezilerek tespit edilen yoksul ailelere, hayırseverler tarafından yapılan yardımlar, ekipleri tarafından ulaştırıldı'
Ayrı bir açıklamada da şu ifadelere yer verildi: 'Fevzi Çakmak ve Bağrıyanık Mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen vatandaşlara giysi, oyuncak, ayakkabı, kırtasiye ürünleri, gıda ürünleri ve ev eşyalarından oluşan yardımlar ulaştırıldı. Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden engelli vatandaşların aileleri teşekkürlerini iletti. İhtiyaç sahibi vatandaşları mahcup etmeden yardım sağlanan proje daha çok vatandaşa ulaşabilmek için hayırseverlerin desteklerini bekliyor.”
Proje kapsamında, Madenboyu, Bağrıyanık, Apaydın ve Kuruyer Mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine de giysi, oyuncak, ayakkabı, kırtasiye ürünleri, gıda ürünleri ve ev eşyalarından oluşan yardımların ulaştırıldığı açıklandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —