İftariyeliğiyle konuk oldu

AKP İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile mahalle temsilcilerinin Ramazan dolayısıyla başlattığı iftar konukluğu, sorun dinleme-çözüm üretme ziyaretlerine dönüştü.

15.06.2017 10:39:18 0
İftariyeliğiyle konuk oldu

Başkan Ayhan Bodur, “Böylelikle her iftar gününde yüzlerce vatandaşımıza ulaşmış oluyor, dertlerini dinliyor çözüm yolları arıyoruz” dedi.

Ramazan süresince teşkilatın tüm üyelerinin iftariyeliklerini de yanlarına alarak, ‘hem iftar sofralarına ve hem de gönül sofralarına´ ortak olmayı sürdüreceklerini kaydeden Bodur, 'Çünkü gönlümüz de bir soframız da bir. Ramazan´ın bereketi yaşamaya devam edeceğiz. İftarlar birlikte güzel. Gittiğimiz her vatandaşımızın misafirperverliği bizleri mahcup ediyor. Bizim insanlarımızın ne kadar misafirperver olduğunu tüm teşkilatımız her biri ayrı evde yüzlerce vatandaşımızın evinde bunu bizzat yaşıyor” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: İftariyeliğiyle konuk oldu

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19