İçişleri Bakanı Soylu, Hatay´da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay´da Zeydindalı Harekatı kapsamında Afrin´de sürdürülen çalışmalar ile Amanoslar´da yürütülen güvenlik operasyonları konusunda düzenlenen toplantıya Başkanlık etti.

GÜNCEL 30.07.2018 11:42:41 0
İçişleri Bakanı Soylu, Hatay´da

Antakya/SES

Hatay Havaalanı´nda Cumartesi günü saat 11.00´da ulaşan ve Vali Erdal Ata, askeri erkan, milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Sabahat Özgürsoy Çelik ile AKP İl Başkanı İbrahim Güler´in de katıldığı karşılamanın ardından Bakan Soylu, Hatay Valiliğini ziyaret ederek şeref defterini imzaladı.
Bakan Soylu´nun, Hatay Valiliği Abdurrahman Melek Salonu´nda Afrin ve İdlib bölgesi ile Amanoslarda yürütülen faaliyetler hakkında brifing aldığı toplantı, basına kapalı gerçekleştirildi. Bakan Soylu´ya Hatay ziyaretinde Müsteşar Yardımcısı İsmail Çataklı ve Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakçı eşlik etti.
Toplantıya, Vali Erdal Ata, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakçı, 3. Komando Tugay Komutanı Tüğgeneral Selçuk Yavuz, Afrin Mülki İdari Amiri Şenol Bozacıoğlu, Müşteşar Yardımcısı İsmail Çataklı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Afrin Genel Koordinatörü Nursal Çakıroğlu, Cinderes-Şeyh Hadid Mülki İdare Amiri Orhan Aktürk de katıldı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00