“Hedefimiz üst lige çıkmak”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi´ne (BAL) yükselen İskenderun Belediyespor takımını makamında ağırladı.

SPOR 18.04.2018 10:33:04 0
“Hedefimiz üst lige çıkmak”

Orhan Yıldız/İskenderun

Başkan Dingil, “Disiplinli bir çalışmayla ve disiplinli bir bütçeyle takımımızı yükselteceğiz. Takımızı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen desteği imkânlar ölçüsünde vereceğiz” dedi.
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Küme Play-Off karşılaşmasının son haftasında Samandağ Spor´u 1-0 yenerek şampiyon olan İskenderun Belediye Spor´un futbolcuları, kulüp yöneticileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eski görkemli günlere dönülebilir mi?
Kulüp Başkanı Levent Duman, ziyarette desteklerinden dolayı Başkan Dingil´e teşekkür etti, zorlu bir maratondan başarılı bir şekilde çıktıklarını söyledi.Teknik direktör Mehmet Kurt da, takımına güvendiğini ve İskenderun Belediyespor´un eski görkemli günlerine döneceğini söyledi.

Şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı
Futbolcularla şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil´de 'Ben umutluyum, inşallah bu takımı da BAL´da en üst sıralara taşıyacağız. Disiplinli bir çalışmayla ve disiplinli bir bütçeyle takımımızı yükselteceğiz. Takımızı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen desteği imkânlar ölçüsünde vereceğiz. Bu konuda İskenderun´un tek yürek olması gerekiyor. Bunu başarabilirsek daha üst lige takımımızı çıkartabiliriz. Şampiyon olan futbolcularımızı tebrik ediyor, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19