HDP seçim çalışmalarını başlattı

24 Haziran seçimlerine sol parti temsilcilerinin yeraldığı aday listeleriyle dikkat çeken HDP´nin Hatay milletvekili adayları dün çalışmalarını Armutlu Mahallesi´nde esnaf ziyaretiyle başlattı.

SİYASET 25.05.2018 10:48:31 0
HDP seçim çalışmalarını başlattı

Antakya/SES

Haziran Direnişi´nde hayatını kaybeden 3 gencin mezarını ziyaretinin ardından yine Gezi Direnişi´nin sembol mahallelerinden Armutlu´dan başlatılan seçim çalışmasına başta 1. sıra milletvekili adayı Barış Atay, Hülya Kavuk ve Kerem Nalbant da katıldı.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) adına milletvekili adayı olan sanatçı Barış Atay, HDP seçmenleri ve partinin yönetici ve adayları tarafından dün Serinyol´da karşılandı. Seçim çalışmalarına başlamadan önce Haziran Direnişi´nde hayatını kaybeden Abdullah Cömert, Ali İsmail Korkmaz ve Ahmet Atakan´ın mezarlarını ziyaret eden Atay ve beraberindekiler, daha sonra parti binasında halkla buluştu. Adaylar, buluşmanın ardından Armutlu´da esnafını ziyaret etti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10971,52%1,24
  • DOLAR

    42,03% 0,24
  • EURO

    48,46% -0,18
  • GRAM ALTIN

    5412,27% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9047,60% 0,46