HBB´den Belen´de yol çalışması

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilin ulaşım koşullarını iyileştirmek ve vatandaşlara güvenli ulaşım imkanı sağlamak için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

GÜNCEL 5.07.2022 14:44:26 0
HBB´den Belen´de yol çalışması

İskenderun/SES

HBB´den yapılan açıklamada, 'Ekipler, Hatay´da eskiyen ve yıpranan yolları uzun ömürlü beton asfalt ile yeniliyor. HBB ekipleri, yol yapım çalışmaları kapsamında Belen´in Cumhuriyet Mahallesi Yıldırım Beyazit Caddesi´nde beton asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun kullanımına açılacak' ifadesine yer verildi.

Yayla yollarına büz döşemesi
HBB ekipleri, Dörtyol´un Ufacık, Gürlerik, Horo, Mişmiş, Pekmezci ve Çat yaylaları; Samandağ ´ınÇamlıyayla, Batıayaz ve Büyükoba grup yolları ve Kırıkhan´ın Alan yaylası yollarında büz döşeme, şarampol temizliği, yol genişletme ve bakım onarım çalışmaları da yaptı.

Anahtar Kelimeler: Hatay Büyükşehir Belediyesi

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19