HBB takımı şampiyon oldu

U-15 Erkekler Bölgesel Su Topu Müsabakası

GÜNCEL 18.07.2018 12:20:54 0
HBB takımı şampiyon oldu

Antakya/SES

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Antakya´da bulunun Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, şampiyonaya ev sahipliği yaptı. Kompleks, 14-15 Temmuz tarihlerinde düzenlenen U-15 Erkekler Bölgesel Ligi Su Topu Müsabakalarına ev sahipliği yaparak, genç sporcuları ağırladı.
Hatay Büyükşehir Belediyespor Su Topu Takımı da düzenlenen turnuvada şampiyon oldu. Hatay takımının birinci olduğu turnuvada, Ankara Bağlum Spor Kulübü ikinci, Mersin Mert Spor Kulübü de turnuvayı üçüncü oldu. Takımın başantrenörü Mustafa Savaş ve antrenör Ömer Hattapoğlu, sporcularını kutladı. Savaş, 'Kendi evimizde şampiyon olmak çok anlamlı. Çalışmalarımızın karşılığını şampiyonlukla almak gurur verici. Tüm takımı ve teknik ekibi kutluyorum' dedi.
Hatay Büyükşehir Belediyesporlu sporcular, şampiyonluk kupası ve madalyasını törenle aldı ve mutluluğunu havuzda kutladı.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19