HBB, çeyrek finalde elendi

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi

SPOR 31.03.2021 16:25:14 0
HBB, çeyrek finalde elendi


Antakya/SES

Herbalife Nutrition Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginde sezon maçlarının tamamlanması üzerine başlayan play-off çeyrek finalinin ikinci maçları oynandı. Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, çeyrek finalde eşleştiği Fenerbahçe Öznur Kablo takımına 91-70 yenilerek, elendi.
İlk maçı İstanbul deplasmanında 85-64´lük skorla kaybeden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, maçın rövanşı niteliğindeki ikinci maçı da kaybedince, lige çeyrek finalde veda etti.
Derin, Hilal, Gizem, Prince ve Ndour ilk beşiyle sahaya çıkan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, maça etkili giriş yaptı ve ilk çeyreği 20-15 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde ise saha üstünlüğünü kullanan takım Fenerbahçe Öznur Kablo oldu. Lagupova´nın bulduğu sayılarla önce farkı kapatan Fenerbahçe Öznur Kablo takımı, daha sonra öne geçti ve soyunma odasına 34-42 önde giren takım oldu. HBB´den yapılan açıklamaya göre, karşılaşmanın üçüncü çeyreği karşılıklı elde edilen sayılarla geçti. Prince ve Derin ile sayı bulan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, rakibinin pota altından bulduğu sayılara engel olamayınca üçüncü çeyrek de Fenerbahçe Öznur Kablo´nun 51-64 üstünlüğü ile tamamlandı.
Maçın son çeyreğinde de rakibi karşısında verdiği mücadelede sonuç elde edemeyen Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe Öznur Kablo takımı karşısında 91-70 yenilerek sahadan mağlup ayrılırken, finallerden de elendi.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19