Hatayspor, tutuklu çocuklarla buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ve bazı futbolcular, Antakya´daki Hatay Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret ederek, tutuklu ve hükümlü çocuklarla buluştu

SPOR 25.11.2021 11:52:02 0
Hatayspor, tutuklu çocuklarla buluştu

Antakya/SES

Etkinliğin, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı ile Hatay Büyükşehir Belediyesinin, tutuklu çocukların moral ve motivasyonlarını arttırmak, pandeminin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini gidermek amacıyla düzenlendiği bildirildi. Ziyarette, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Savaş ve Hatayspor ekibine tutuklu ve hükümlü çocukların aldığı eğitimlere ilişkin bilgi verirken, tutuklu çocuklar da Savaş, Erdoğan ile futbolcular Diouf, Mohamedi, Emre ve Ruben´e yaptıkları hediyeleri sundu. Savaş ve Hataysporlu futbolcular, tutuklu çocuklarlasohbet etti ve etkinliklerine katıldı; kurulan futbol takımı ile Atakaş Hatayspor maç da yaptı. Karma takımların kaptanlıklarını Savaş ve Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ataman üstlenirken, Adlı Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Akman da forma giydi. Mmaç 5-5 berabere bitti.
Ziyaret sonrası sosyal iletişim sitesinden açıklama yapan HBB Başkanı Savaş, 'Tutuklu ve hükümlü çocukların gözlerindeki ışıltıyı keşke siz de görebilseydiniz. Ben ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman takımların kaptanı olduk, Hataysporlu futbolcularımızın da katılımıyla Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki çocuklarla maç yaptık. Maç, 5-5 berabere sonuçlandı. Gençlerin heyecanı beni çok etkiledi. 13-18 yaş arasında olan, kurumdaki tüm çocuklara söz verdiğim formaları en kısa zamanda ulaştıracağım. Suça bulaştırılmış evlatlarımızı yeniden kazanmak hepimizin görevidir, lütfen hiç unutmayalım. Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman´a, A. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan´a ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum' değerlendirmesini yaptı.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10743,2%1,17
  • DOLAR

    40,66% 0,07
  • EURO

    46,42% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4305,31% 0,14
  • Ç. ALTIN

    6928,30% 0,00