Hatay´a üçüncülük kupasıyla döndü

Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbol Ligi Türkiye Finallerinde The Anılife Otel Arsuz Belediyesi Plaj Futbol Takımı, üçüncülük kupasını Arsuz´a taşıdı.

SPOR 7.11.2018 10:30:33 0
Hatay´a üçüncülük kupasıyla döndü

İskenderun/SES

Arsuz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Plaj Futbol Takımı Yöneticisi Hüseyin Yangın, “Şampiyon olamasak da bir çok kazanım elde ettik. Gururluyuz” dedi.
Türkiye Şampiyonası´na Hatay temsilcisi Arsuz Belediyesi Plaj Futbol Takımı, The Anılife Otel Ana Sponsorluğunda Beyaz Rusya Plaj Futbolu Milli Takımından İgor Brishtel, Azerbaycan Plaj Futbolu Milli Takımından Sahib Mammadov, İspanya Plaj Futbolu Milli Takımından Pablo Perez Glez gibi dünyaca ünlü plaj futbolu oyuncularını kadrosuna katarak Türkiye Şampiyonası´na katıldı.
“Biz bu yola Arsuz Belediye Başkanımız Sn. Nazım Culha´nın kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ilçemizin yerelde, ulusalda ve uluslararası arenada tanıtımının sağlanması idealleri üzerine çıktık” diyen Yangın, önemli kazanımlara imza attıklarını belirtti. Yangın, şu değerlendirmeyi yaptı: “Arsuz´umuzun adını Brezilya, Litvanya, Rusya, Azerbaycan ve İspanya gibi ülkelerde duyurduk. Alanya Plaj Futbol Takımı karşındaki üstün futbolumuza rağmen hakem, rakip oyuncunun el ile attığı golü verdi. Video kayıtlarıyla itiraz etsek dahi sonuçsuz kaldık ve turnuvaya gölge düşürmemek adına şampiyonaya FairPlay çerçevesinde devam ettik. Şampiyon olamasak dahi gol krallığı ödülü, gelecek vadeden oyuncu ödülü, üçüncülük kupası, birkaç oyuncumuzun milli takıma davet edilmesi, oyuncumuz Pablo Perez Glez´in takımımızın bir sonraki turnuvaya hazırlığı için İspanya´daki spor kampına davet etmesi ve en önemlisi ilçemizin tanıtımı gibi bir çok kazanım elde ettik. Gururluyuz.”

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00