Hatay Kart yaygınlaşıyor

Toplu taşıma iyileştirme çalışmaları kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi EÜTS sistemini yaygınlaştırıyor.

GÜNCEL 22.10.2019 10:40:37 0
Hatay Kart yaygınlaşıyor

İskenderun/SES

Şehirdeki toplu taşıma araçlarında kullanılan Elektronik Ücret Toplama Sistemine(EÜTS) Belen´de faaliyet gösteren kooperatifler de katıldı.
Belen´deki SS 34 No.lu Belen Mot. Taş. Koop. ile SS 83 No.lu Cırtıman Mot. Taş. Koop´larına bağlı araçlar 30 Ekim Çarşamba günü itibariyle Hatay Kart ile yolcu taşıma faaliyetine başlayacak.
Yeni sistem ile beraber yeni fiyat tarifesinin de uygulanacağını ifade eden Büyükşehir yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Belen´deki Bakras Mahallesi Köprü Sokak Ziraat Bankası yanındaki Hatay Kart kişiselleştirme merkezlerinden yolcu taşıma kartlarını temin etmelerini önerdi.
Yetkililer ayrıca, vatandaşların kart temin ve para yükleme işlemlerini hataykart.com internet adresinde bulunan tüm bayilerden yapabileceğini de belirtti.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00