Hatay: 3-Seyhan: 2

Voleybol Kadınlar Bölgesel Ligi´

SPOR 1.02.2019 12:52:00 0
Hatay: 3-Seyhan: 2

Antakya/SES

Türkiye Voleybol Kadınlar Bölgesel Lig´inde mücadele veren Hatay Bayan Voleybol Takımı, Adana Seyhan Spor Bayan takımını 3-2´lik setlerle yendi.
Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı, Samandağ Belediye Başkanvekili Meltem Ahras Nural, belediye başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız ve Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Bekmez de izledi ve Samandağ takımına destek verdi.
rakibini 3-2 yenen ve Samandağ´ın tek bayan voleybol takımı olan ve Samandağlı kadın sporculardan oluşan Hatay Bayan Voleybol Takımı, gruptan çıkabilmek için avantaj elde etmiş oldu. Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Hatay Bayan Voleybol Takımı ikinci grup maçında Fenerbahçe Via Park takımıyla oynayacak.

Takımdan maç öncesi belediyeye ziyaret
Samandağ Bayan Voleybol Takımı, Samandağ Belediyesi´ni ziyaret ederek başkanvekili Nural´la görüştü. Ziyarete, Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bekmez ve takımın oyuncuları katıldı. Kadın voleybolcular, Türkiye Voleybol Bölgesel Lig Grubunda mücadele eden ve Samandağ´ın tek bayan voleybol takımı olarak kenti temsil etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti ve Nural´ı maça davet etti.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9514,01%-1,6
  • DOLAR

    38,88% 0,11
  • EURO

    44,13% 0,61
  • GRAM ALTIN

    4146,39% 0,92
  • Ç. ALTIN

    6626,03% 0,00