Güreşçi itfaiyeciler

Romanya´da düzenlenecek şampiyona katılacak

7.09.2018 09:48:23 0
Güreşçi itfaiyeciler

Antakya/SES

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında görevli itfaiye personelleri, HBB ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 9. Aba Güreşi Dünya Şampiyonası´nda başarı elde etti.
Şampiyona, 02 Eylül Pazar günü HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi´ndeki Aba Güreşi mersahında yapılmıştı. 9. Aba Güreşi Dünya Şampiyonasında, HBB itfaiye personellerinden Mahmut Çayırcı +90 kiloda birincilik elde etti. Oğuz Doğruer de 80 kiloda ikinci olurken, 70 kiloda ise Cuma Akkuş üçüncülük elde etti.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, HBB itfaiye personelleri, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ın bizlere vermiş olduğu destekle başarı elde ettik. Bundan sonraki şampiyonalarda Hatay´ı ve Türkiye´yi en güzel şekilde temsil edeceğiz. 28 gün sonra Romanya´da düzenlenecek olan Uluslararası şampiyonaya katılacağız. Romanya´da da başarı elde edeceğimize inanıyoruz” açıklamasını yaptı.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10642,6%-0,43
  • DOLAR

    40,53% -0,48
  • EURO

    47,61% -0,42
  • GRAM ALTIN

    4352,92% -1,37
  • Ç. ALTIN

    6999,67% -0,32