Gönüllülerden çocuklara eşya yardımı

Kurdukları “Siz yalnız değilsiniz, biz buradayız” adlı gönüllü yardım grubu ile gönül köprüsü ile Belen’e gelen ekip, yörede ihtiyacı olanlara çeşitli eşya dağıttı.

İSKENDERUN 18.01.2023 17:22:00 0
Gönüllülerden çocuklara eşya yardımı

İskenderun/SES

“Siz yalnız değilsiniz, biz buradayız” adlı gönüllü yardım grubu, çocuklar için oyuncak, kıyafet ve gençlere yönelik çeyizlik eşyalardan oluşan çeşitli eşyaları Belen’de ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Gönüllü yardım gurubunun başkanı Mine Kapı ve ekip arkadaşları Remziye Dokur ve Gönül Turgut, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü de makamında ziyaret etti. 

Kapı, “Yaptığımız bu hayırlı işlerimiz için belediye başkanı İbrahim Gül'e yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Gönüllü yardım gurubunun sosyal mecradan faaliyetlerini incelediğini belirten Belen Belediye Başkanı Gül, "Sizler insanlık adına çok önemli bir misyonu üslenen ve yaptığı faaliyetlerle gönüllere dokunan bir derneksiniz. Çok teşekkür ederim. Bundan sonraki faaliyetlerinizde de gücümüzün yettiğince her zaman yanınızda olacağız. İnşallah çok daha güzel ve anlamlı etkinliklerde bir araya geliriz" diye konuştu. 

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,32% 0,08
  • EURO

    48,48% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4843,95% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7896,98% 0,73