Genç yelkencilere sertifika

İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü tarafından düzenlenen 7-18 yaş Optimist Yaz Kursu sona erdi.

SPOR 12.09.2018 11:42:52 0
Genç yelkencilere sertifika

Orhan Yıldız/İskenderun

 Kursta, beş dönem ve iki haftalık eğitim alan 7-18 yaş arası 40 kursiyer sporcuya Yelken Yaz Okulu sertifikası da verildi.
Kursiyerlere, İskenderun Yelken İhtisas Kulübü eğitimcileri Gökhan Durkal ve Sergen Cihnioğlu tarafından teorik ve pratik olarak verilen eğitimde; rüzgar kuvveti, yön kavrama, teknik terimler, rotalar, denizci düğümleri, tekneye hâkim olma, şamandıra dönüşleri hakkında bilgi verildi. Kursu tamamlayan sporcu öğrencilere sertifikaları da törenle verildi.
İskenderun Yelken Kulübünde düzenlenen sertifika törenine, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu ve yönetimi ile kursiyerlerin alileleri de katıldı. Genç yelkencilere sertifikalarını veren Kutlu, “Her sene geleneksel olarak verilen kurslar bu yılda devam ediyor. Geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl katılım daha fazla. Bu memnuniyet verici. Temennimiz bu sporcularımızın ileriki hayatlarında iyi bir kaptan, iyi bir yelkenci ve kendini iyi yöneten kişiler olarak toplumumuza hizmet etmesi. Hepimiz denizi temiz tutma ve koruma bilinciyle hareket etmeliyiz' dedi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00