Gelişim ve Palmiye’ye yeni hekim kadrosu

Yıkım ve can kayıplarının yaşandığı depremin ardından özel Gelişim ve Palmiye hastaneleri hekim kadrolarını güçlendiriyor.

SAĞLIK 21.05.2023 11:22:00 0
Gelişim ve Palmiye’ye yeni hekim kadrosu

KBB hastalıkları, baş ve boyun cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Ertap Akoğlu, İskenderun Gelişim Hastanesi ailesine katıldı. Akoğlu’nun yanı sıra üroloji uzmanı Op. Dr. Tahsin Çapkın, göz hastalıkları uzmanı Op. Dr. Alper Gülücü, tıbbi onkoloji Uzmanı Dr. Şükrü Özaydın ile kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Dr. Nail Erdoğan’ın da aynı hastanede hasta kabulüne başladığı bildirildi.

Gelişim Hastanesi ile birlikte aynı yatırım grubunun elinde bulunan Palmiye Hastanesi’nin kadrosuna kardiyoloji ile fizik tedavi dallarında iki yeni isim daha katıldı. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Nilay Kılıç Çınar ve kardiyoloji uzmanı Dr. Cuma Kurtdere özel Palmiye Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Anahtar Kelimeler: Gelişim Palmiye’ hekim kadrosu

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,28% -0,05
  • EURO

    48,42% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4843,10% -0,04
  • Ç. ALTIN

    7890,79% 0,00