´Geçmişimizle barışık olacağız´

Türkiye Gençlik Vakfı Antakya İlçe Temsilciliği, Özbuğday ve Mustafa Gencay Ortaokulu ziyaret edip, vakfın amacını anlattı, ´´Diğer Gamlık´ konulu konferans verdi.

GÜNCEL 24.04.2018 09:40:29 0
´Geçmişimizle barışık olacağız´

Antakya/SES

 Özbuğday ve Mustafa Gencay Ortaokulunda gerçekleşen konferansta TÜGVA Antakya İlçe Başkanı Ömer Bilgin ve Ortaokul Koordinatörü Ahmet Güleç de konuştu. Konferansa ilişkin açıklamada bulunan Bilgin, 'Geçmişimizi bilmeden, kültür coğrafyamızı tarihi birikimimizi tanımadan, içselleştirmeden geleceğimizi sağlıklı ve doğru bir şekilde inşa etmemiz mümkün değil. Geçmişimizle barışık olacağız. Geçmişimizdeki dik duruş, istikamet ve birlik ruhunu yeniden yaşayacağız. Yeniden hayata geçireceğiz. Geleceğe inşallah böyle yürüyeceğiz. Böyle olduğu zaman inşallah 2023, 2053, 2071 Türkiye´si bir hayal olmayacak. Bu yetişen çocuklarımızın elinde yükselecek ve gerçekleşecek' dedi.
Ortaokul öğrencilerine Zekiye Elif Kansun tarafından da ahlaki değerlerden olan diğer gamlık konusunda bulgi verildi. Kansun, kişinin kendisi ihtiyaç içinde bulunsa bile elindeki imkânları başkasının yararına sunmasının din kardeşliğinin en ileri derecesi olduğu ifade etti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00