Gazeteciden kitap

Durukan´ın 'Çocuğunuzu koruyun' eseri çıktı

GÜNCEL 23.01.2019 11:20:45 0
Gazeteciden kitap

İskenderun/SES

İstanbul´da çalışan İskenderunlu gazeteci M. Yaşar Durukan, ilk kitabı olan 'Çocuğunuzu koruyun'u çıkardı. İmaj Fabrikası Yayınları´ndan çıkan 221 sayfalık 'Çocuğunuzu koruyun' kitabı, 29 liradan satışa sunuldu.
'Çocuğunuzu koruyun' adlı kitabın, Türkiye´de yazılan ilk çocuk güvenliği kitabı olduğu, ebeveynler, büyükanne-büyükbabalar, öğretmenler, bakıcılar, sağlık uzmanları ve bebek dostu bir ortam yaratmak isteyen işletme sahipleri için bir rehber niteliğinde olduğu belirtildi.
Çocuklarımız; evde sokakta kreşte okulda parkta tatilde trafikte kırsal kesimde; 300 çeşit kaza ve olay nedeniyle ölüyor yaralanıyor ya da engelli kalıyor. Kitap, kaybolma, kaçırılma, cinsel istismar, balkon ve pencereden düşme, boğulma, zehirlenme, yanma, elektrik çarpması ve trafik kazası gibi birçok konuda bilgi sunuyor. Yazar Durukan, 'Çocuğunuzu koruyun' kitabının, insanları korkutmayı değil, aksine çocukların her yerde karşılaştıkları tehlikeleri öğretmeyi hedeflediğini ifade ederek, kitabın, bebekler ve çocuklar için güvenli bir ortamın nasıl oluşturulacağını öğreten bilgil içerdiğini ifade etti.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00