Filmin galası16 Ağustos´ta

´İki İyi Çocuk´ filminin çekimleri Hatay´da yapılmıştı

GÜNCEL 11.08.2018 10:40:10 0
Filmin galası16 Ağustos´ta

İskenderun/SES

İki İyi Çocuk adlı sinema filminin galası, 13 Ağustos´ta İstanbul´da basın gösteriminin ardından 16 Ağustos´ta çekimlerin de gerçekleştiği Hatay´da yapılacak.
Başrollerini Sarp Levendoğlu, Kazım Karakadıoğlu ve Sevcan Yaşar´ın paylaştığı, Hamdi Alkan, Murat Serezli, Günay Karacaoğlu, Devrim Özder Akın, Mehmet Ulusoy, Bülent Yıldıran, Hakan Güven gibi usta oyuncuların yer aldığı “İki İyi Çocuk” adlı sinema filmi 24 Ağustos´ta seyirciyle buluşacak.
Yönetmenliğini Mehmet Demir Yılmaz´ın, görüntü yönetmenliğini ise Argyris Theos´un üstlendiği filmin müzikleri Yeni Türkü grubunun kurucusu Derya Köroğlu tarafından yapıldı. Köroğlu, filme özgün bir şarkı da besteledi.
16 Ağustos ´ta çekimlerin de gerçekleştiği, barış ve hoşgörü kenti Hatay´da yapılacak galaya filmin tüm oyuncu kadrosu ile birlikte filmin müziğini hazırlayan Derya Köroğlu, sanatçılar, gazeteciler ve davetliler katılacak.
Zihinsel engelli genç kuralları koyar, bütün şehir bu kurallara uyar
Özlediğimiz iyilikleri ön plana çıkaran filmin konusu kısaca şöyle; Zihinsel yetersizlik yaşayan Ercan, çocukken babasını trafik kazasında kaybetmiştir. Derin acılar yaşamış, bundan çıkış yolunu da kendini polis ilan etmekte bulmuştur. Antakya´da annesiyle birlikte yaşayan Ercan´ın (Kazım Karakadıoğlu) özel dünyasına tüm şehir saygı duymakta ve kendisine sevgi göstermektedir.
Ercan´ın hayali bir polis üniformasına sahip olmaktır. Şehre yeni atanan baş komiser Serdar (Sarp Levendoğlu) ile Ercan arasında çok özel bir bağ oluşur. Ercan, hiçbir planı tutmayan beceriksiz definecilerin kaçakçılık planlarına dahil edilince işler karışır. Komiser Serdar, bir yandan aşık olduğu Defne´nin (Sevcan Yaşar) peşinde koşacak bir yandan Ercan´ı tehlikelerden uzak tutmaya çalışacaktır.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19