Tarih: 27.05.2017 08:07

Fenergücü: 2-Denizgücü: 0

Facebook Twitter Linked-in

 C grubunda oynanan karşılaşmada Fenergücü, Denizgücü Spor´u 2-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden M. Sait Güden, İsmail Çetin ile Mustafa Can Yazıcı´nın yönettiği karşılaşmada Fenergücü takımını gollerini Zekeriya Yüzal ile Zeyni Özdemir attı. Bu sonuçla, Fenergücü puanını 6 ya çıkartarak grubunda liderliğini sürdürdü.

Sağlık Spor ise, Fil Filitre Spor´u 3-1 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden İsmail Çetin, M. Uğur Akkaş ile Esat Ferruh Polat´ın yönettiği maçta Sağlık Spor´un gollerini İlmettin Ceylan (2) ile Yusuf Tokaç atarken, Fil Filitre´nin tek golünü Ramazan Tekin keydetti. Bu sonuçla, 6 puana ulaşan Sağlık Spor, C grubunda gol averajı ile ikinci sırada yer aldı.

10 gol farkla yendi
Palmiye Hastanesi de Mobilyacılar Odası takımını her iki yarıda atılan gollerle 11-1 yendi. Hakemler Hasan Nadir Dörtkaş, Mehmet Can Yazıcı ile M. Sait Güden´in yönettiği karşılaşmada Palmiye Hastanesi takımının gollerini (Cengiz Dev (4), Kadir Tavşan (2), Fikret Kayalı, Deniz Şanlı, Sedat Kaymaz, Serdar Kirmit ile Mustafa Aytekin atarken, Mobilyacılar Odası Spor´un tek golü Yılmaz Değirmen´den geldi. Palmiye Hastanesi puanını 4´e çıkarırken, Mobilyacılar Odası takımının puanı bulunmuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —