EXPO bahçelerine üretim başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan-29 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek Expo 2021 Hatay, gönüllüler eliyle üretim çalışmalarını başlattı.

GÜNCEL 5.11.2020 13:31:29 0
EXPO bahçelerine üretim başladı

 

Antakya/SES

Geçtiğimiz haftalarda tanışma toplantıları ile gönüllülerin Hatay´a ve Expo 2021´e dair görüş ve soruları alınırken, yapılması planlanan aktiviteler de hayata geçmeye başladı.
Expo 2021 Hatay´da, Türkiye ve Hatay´ın zengin bitki çeşitliliğinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılmasını sağlamak amacıyla, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ın talimatıyla hazırlanmakta olan “Bitki Müzesi ve Doğal Bitkiler Bahçesi” ve “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi” projelerinin çalışmaları için gönüllüler bir araya geldi.
Expo 2021 Hatay Kisecik Üretim Fidanlığı´nda Expo 2021 Hatay Gönüllüleri ile birlikte endemik bitkilerden tıbbi ve aromatik bitkilere kadar pek çok farklı bitki türünün üretim çalışmaları sürdürülüyor.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9249,9%-0,61
  • DOLAR

    38,46% -0,03
  • EURO

    43,67% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4105,32% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,00