Erzin´in 3 golü Okan Solmaz attı

TFF 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Spor kendi saha ve seyircisi önünde Manisa Spor´u her iki yarıda atılan gollerle 3-0 mağlup ederek derin bir nefes aldı.

SPOR 25.02.2020 09:47:46
Erzin´in 3 golü Okan Solmaz attı

Orhan Yıldız/SES


Karşılaşma öncesinde Almanya´da teröre kurban verdiğimiz Türk şehitlerimiz ile Van ilimizde meydana gelen depremde hayatlarını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı.
Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında oynanan ve Yusuf Alper Abalı, Buğur Han Güler ile Gökhan Yüksel´in yönettiği karşılaşmada ev sahibi Erzin Spor´un gollerini 30-54 ve 90x1. dakikalarda günün başarılı futbolcularından 28 yaşındaki Okan Solmaz attı.
Erzin Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 28´e çıkartarak puan cetvelinde 13. sırada yer aldı.

Kulüp başkanı Önder Özbilen ise, kamuoyunda sevinçle karşılanan Erzin Spor´un Manisa Spor karşısındaki başarısının arkasındaki isim olarak gösteriliyor. Galibiyetin ardından takım oyuncuları başkan Özbilen´i ayakta alkışlarken, galibiyet teknik direktör Ergün Aytekin´in de elini güçlendirdi.

 

Reyhanlı´nın galibiyet golü Hammadi´den

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Reyhanlıspor, Mersin temsilcisi İdmanyurdu 1925 Spor ile Tayfur Sökmen stadında karşılaştı. Enes Ahi, Nihat Ökten ile Abdulkadir Yılmazoğlu´nun yönettiği karşılaşmada ev sahibi Reyhanlıspor, İdmanyurdu 1925 Spor´u 1-0 mağlup etti. Reyhanlı Spor´u galibiyete taşıyan golü Mehmet Hammadi attı.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    16279,45%0,16
  • DOLAR

    44,21% 0,06
  • EURO

    51,11% 0,19
  • GRAM ALTIN

    7088,58% -0,33
  • Ç. ALTIN

    11553,96% -0,29